lördag, juni 30, 2007

Sommar

Om man som jag inte har eget kontor på jobbet (och alltså inte kan lyssna på radio hur man vill) är det mycket trevligt att SR har ett sommarpratararkiv på nätet där även musiken finns med. Endast 30 dagar, javisst, men det är ju mycket bättre än inget!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har hört alla sommar, fram till idag. Tore Skogman, är inte han död?! Människan verkade dessutom mest välja musik han själv gjort. Ytterst korrput!

Anonym sa...

Visst är det finfint med 30-dagarsarkivet (och podradion när programmen blivit äldre)! Nya onlinespelaren hos sr är dessutom väldigt bra eftersom man kan välja program på nya sätt efter genre :)

krogare sa...

Jag har eget kontor, men kan intelyssna på radio som jag vill ändå :-( Den enda kanal man får in via luften är SR P4... och internetradio är förbjudet. Vi har så kass lina på jobbet så det tar för mycket kräm, tydligen. Low-tech här i skogen...

liffer sa...

walkman: nä, han lever! Jag har inte hört hans program dock, men jag missade kanske inget?

veronika: jo, precis, podradioprogrammen är absolut jättebra efter de 30 dagarna! Upptäckte idag att de dessutom spelar några sekunder av varje låt i år, vilket gjorde det hela ännu bättre. Även om man inte får höra hela låten så fattar man ändå vilken stämning som prataren försökte skapa.

krogare: det är nog vanligt att internetradio är förbjudet. Det tar ju massa bandbredd och dessutom hela tiden... Fick inte lyssna på det på SCA och inte på CE heller. Däremot låter det ju kasst att ni inte får in vanlig radio. Du får ladda ner programmen till en MP3spelare?